All new appliances and hand made custom cabinetry were installed.  An antique roll-top cabinet bottom was salvaged from the attic and has been re-painted and paired with a mis-matched top.  This piece will stay with the house.  The floor was refinished and a new vintage light fixture was installed.  All of the plumbing and electrical systems were completely replaced.



The pantry was converted to a laundry room with new washer and dryer.  Cabinets were installed for plenty of storage.  A small window over-looks the large back yard.



The microwave cart and refrigerator are interchangeable.  Both outlets are on separate circuits to allow for flexible design of the kitchen.  There is a dishwasher located in the sink island beneath and to the right of the double stainless-steel sink.  Two large windows allow plenty of light to flood the cheerful peach, green and white room.



The kitchen looks into a formal living room and the hallway.  A third door goes out to the back yard via a screened porch..